Obala bana Berislavića 15, 21220 Trogir  
Svakim danom od 07:00 - 15:00h

Nazovite nas na 021/881-543

ECDL operater

Svjesni ste da je kvalitetno korištenje računala neophodno kako biste bili produktivniji na poslu. Svjesni ste i toga da je danas gotovo nemoguće pronaći posao ukoliko nemate adekvatna informatička znanja. Ovaj program obrazovanja obuhvaća danas najpotrebnije alate i područja koje diktira današnje tržište rada. Namijenjen je i prilagođen osobama bez imalo znanja o računalima, a koje će se po završetku školovanja naučiti samostalno služiti računalom i internetom te će kvalitetno moći raditi u danas, vjerojatno najraširenija dva alata, za pisanje dokumenata te tabličnim kalkulatorom – MS Word i MS Excel.

 

Stekni najtraženiju potvrdu informatičke pismenosti

Osjećate se izgubljeno u prostoru i vremenu, pišete stotu molbu za posao, pitate se kuda ide ovaj svijet? Već neko duže vrijeme on je na računalu i internetu. Najbolji put da ondje stignete je ECDL. Europska računalna diploma je međunarodno priznata potvrda informatičke pismenost. Vole je poslodavci, a zavoljet ćete je i vi. Od kupovine, komunikacije, korištenja usluga putem interneta do obavljanja poslovnih zadataka. Svladajte znanje za ECDL operatera, budite konkurentniji na tržištu rada i učinite vašu svakodnevicu jednostavnijom i kvalitetnijom.

 

Što ćeš znati nakon završetka?

Samostalno ćete obavljati poslove na računalu i raditi u operativnom sustavu Windows. Unosit ćete i obrađivati tekst, sastavljati dokumente i dopise, manipulirati tablicama, numerirati stranice u MS Wordu. U alatu MS Excel ćete izrađivati jednostavnije tablične proračune. Koristit ćete samostalno programe za pretraživanje interneta (Internet Explorer) i za upravljanje elektroničkom poštom (MS Outlook).

Informacije

  • 120 sati
  • 4 seminara
  • Upis zvanja u e radnu knjižicu

 

Sadržaj programa obrazovanja

  • P01: Osnove PC računala i Windows
  • P02: MS Word – pisanje i obrada teksta
  • P05: MS Excel – izrada tabličnih proračuna
  • P18: Internet i rad na mreži

 

Uvjerenje – Uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu,

Vrsta obrazovanja – Osposobljavanje

Ogledno poglavlje priručnika (PDF)