Obala bana Berislavića 15, 21220 Trogir  
Svakim danom od 07:00 - 15:00h

Nazovite nas na 021/881-543

Programi osposobljavanja i usavršavanja

Kategorije programa osposobljavanja i usavršavanja


Informatika

Još nemate međunarodnu ECDL diplomu o poznavanju rada na računalu? Vrijeme je da to promjenimo. Nudimo Vam program operatera i specijalista s kojim ćete si otvoriti vrata svakog poslodavca! Također pružamo mogućnost polaganja tečajeva za web i grafičkog dizajnera.

Pogledaj programe

Osobne usluge

Sektor osobnih, usluga zaštite i drugih usluga u sebi objedinjuje mnige vrlo raznorodne djelatnosti i zanimanja u kojima je zajedničko to što pružaju različite usluge kako pojedincima tako i poslovnom sektoru.

Pogledaj programe

Poljoprivreda, prehrana i veterina

Područje je znanja koje se ugrađuje u gotovo sve gospodarske djelatnosti. Kako se struktura gospodarstva mijenja prema potrebama potrošaća na domaćem i globalnom tržištu, tako se i struktura znanja i vještina mijenja.

Pogledaj programe

Poslovni programi

Završavanje programa iz ove kategorije daje Vam priliku da steknete osnovna znanja u području računovodstva, knjigovodstva i financija, obzirom da će početkom 2018. nastupiti obveza licenciranja knjigovodstvenih servisa.

Pogledaj programe

Škola stranih jezika

Znanje stranog jezika obogaćuje svakog pojedinca.Izaberi jedan od stranih jezika iz našeg programa obrazovanja i steci svjedođžbu koja se upisuje u radnu knjižicu.

Pogledaj programe

Turizam i ugostiteljstvo

Uz primjenjive obrazovne programe koji potiču stvaranje vještina, turizam i ugostiteljstvo pokretači su rasta drugih djelatnosti u gospodarstvu

Pogledaj programe