Obala bana Berislavića 15, 21220 Trogir  
Svakim danom od 07:00 - 15:00h

Nazovite nas na 021/881-543

Obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja16 rujna, 2016

Pučko otvoreno učilište Trogir i se ove godine uključuje u obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja kojega organizira Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

Tjedan cjeloživotnog učenja nacionalna obrazovna kampanja, čiji je cilj podizanje svijesti o važnosti učenja i obrazovanja. Kampanja je u kojoj se građanima na neposredan, često i neformalan način, prenosi poruka o važnosti obrazovanja i učenja. Stoga se svake godine u sklopu ove kampanje organizira veliki broj vrlo različitih aktivnosti.

Pučko otvoreno učilište Trogir ostvarilo je suradnju sa Učilištem Meštar i Udrugom trogirski gastronom te će tijekom 10. jubilarnog Tjedna cjeloživotnog učenja — od 26. rujna do 02. listopada 2016. godine nizom aktivnosti promovirati svoj rad.

Centralnu aktivnost Tjedna planirali smo za subotu, 01.listopada 2016. od 09:00 do 12:00 sati na Sjevernim gradskim vratima u Trogiru gdje bismo zajedno sa partnerima održali javnu prezentaciju Učilišta, postojećih i novih obrazovnih programa, te programa naših partnera. Na ovaj način, nadamo se približiti građanima, i ponuditi im nova znanja ovisno o njihovim interesima.

Dokumenti:

Plakat 1

Plakat 2