Obala bana Berislavića 15, 21220 Trogir  
Svakim danom od 07:00 - 15:00h

Nazovite nas na 021/881-543

Tjedan cjeloživotnog učenja26 listopada, 2016

Pučko otvoreno učilište Trogir se i ove se godine uključilo u obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja kojega organizira Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

Tjedan cjeloživotnog učenja je nacionalna obrazovna kampanja, čiji je cilj podizanje svijesti o važnosti učenja i obrazovanja. Kampanja je u kojoj se građanima na neposredan, često i neformalan način, prenosi poruka o važnosti obrazovanja i učenja. Stoga se svake godine u sklopu ove kampanje organizira veliki broj vrlo različitih aktivnosti.

Pučko otvoreno učilište ostvarilo je suradnju sa Učilištem Meštar i Udrugom trogirski gastronom te su zajedno  tijekom 10. jubilarnog Tjedna cjeloživotnog učenja  nizom aktivnosti promovirali svoj rad. Centralna aktivnost Tjedna održala se 01. listopada 2016. na Sjevernim gradskim vratima u Trogiru gdje smo zajedno sa svojim partnerima održali javnu prezentaciju Učilišta, postojećih i novih obrazovnih programa, te programa naših partnera.

 

https://vimeo.com/185959008