Obala bana Berislavića 15, 21220 Trogir  
Svakim danom od 07:00 - 15:00h

Nazovite nas na 021/881-543

Trogir i okolne općine dobit će educirane pčelare-medare19 prosinca, 2016

25 Trogirana, članova Pčelarske udruge Trogir te još toliko osoba s područja Okruga, Marine, Segeta, Kaštela, Podstrane, Prgometa, Splita, Sinja i Rogoznice novu će godinu i novu sezonu u svojim pčelinjacima započeti s novim znanjima o toj grani poljoprivrede.

Naime, Pučko otvoreno učilište Trogir, u suradnji s Udrugom pčelara Trogir provest će edukaciju svih zainteresiranih članova, a cijeli projekt financira Grad Trogir, odnosno Upravni odjel za EU fondove i gospodarstvo kroz proračunska sredstva namijenjena edukaciji u poljoprivredi, a nadamo se kako će se sa svojim proračunskim sredstvima za edukaciju uključiti i ostale općine i gradovi.

Program izvode stručnjaci sa područja agronomije i veterine te specijalisti zaštite na radu. S obzirom na činjenicu da je u edukaciju uključen veliki broj sudionika, cijenu smo maksimalno prilagodili ovom važnom projektu.

Sam program osposobljavanja za poslove pčelara-medara održava se u trajanju od 140 nastavnih sati od kojih je 61 nastavni sat teorijske nastave, a 79 sati praktičnog rada u registriranom poljoprivrednom gospodarstvu ili zadruzi.